DinSide Økonomis prislister

Er boliglånet din største utgift? Vi har oppdaterte renter for 130 banker. Elektrisitet? Vi har over 200 strømleverandører i listene våre. Telefon? Vi har alle prisene. Bensin...?

Publisert

Bensin- og dieselprisene

Ved hjelp av frivillige rapportører samles det hver dag inn bensin- og dieselpriser fra stasjoner på Østlandet og ellers rundt i Norge. Ingen priser i listen er eldre enn 24 timer (unntatt i helgene, da fredagsprisene ligger til søndag kveld). Vi vil gjerne utvide listen til også andre landsdeler og byer. På denne siden står det hvordan du går frem for å bli bensin- og/eller dieselrapportør.

Strømprisene

Alle strømselgere i Norge som henvender seg til almenheten er lovpålagt å innrapportere sine priser til Konkurransetilsynet hver mandag. DinSide får prisene via Norsk Familieøkonomi, som tilrettelegger listen for automatisk publisering. Denne prosessen kan ta litt tid, slik at strømprisene vanligvis ikke er oppdatert før tirsdag klokken ti.

Boliglånsrentene

Kalkulatatoren bruker data som hver dag hentes automatisk fra bankenes egne nettsteder. Vi innhenter rundt 3/4 av rente- og gebyrsatser på denne måten. Resten av bankene kontakter vi annenhver uke, og hyppigere ved generelle renteendringer. Datoen for oppdatering finner man i Boliglånskalkulatoren, når man trykker på knappen "Detaljer". Noen av bankene i listen gir lån bare til kunder med lokal tilknytning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer