DinSide Økonomis skoler

DinSide har økonominyheter. Men vi har også mer tidløse artikkelserier om temaer som du noen ganger behøver å vite mer om. Dem har vi samlet i "skoler".

Vi gir råd om hvordan du tjener, sparer og forvalter pengene dine.
Vi gir råd om hvordan du tjener, sparer og forvalter pengene dine. Vis mer
Publisert

På DinSide Økonomi finner du foreløpig syv skoler om viktige og morsomme tema for deg og din lommebok. De fleste kretser omkring hvordan du kan spare eller tjene penger, eller omkring områder som er viktige for din privatøkonomi. Når du går inn på en skole, vil det ligge lenker til alle de andre artiklene i skolen i venstremargen.

8321 TARGET="_top">Jobbskolen200 TARGET="_top">Boligskolen717 TARGET="_top">Ferie- og fritidsskolen1353 TARGET="_top">Forsikringsskolen941 TARGET="_top">Internetthandelsskolen212 TARGET="_top">Jusskolen138 TARGET="_top">Prute- og gratisskolen2288 TARGET="_top">Strømskolen8321 TARGET="_top">JobbskolenDette er vår guide til alt som har med jobben din å gjøre. Vi peker på at det kan lønne seg å bytte jobb, vi viser deg hvor du finner jobbene, hvordan du søker, hva CVen din bør inneholde, hvordan du opptrer under jobbintervjuet og forteller deg hvilken lønn du bør. Dessuten gir vi deg råd når det gjelder lønnsøkning, feriepenger, frynsegoder samt en rekke andre jobbrelaterte spørsmål. Målet er at du skal bli en vinner på arbeidsmarkedet.

200 TARGET="_top">BoligskolenBoligmarkedet er nå hetere igjen etter en liten nedtur i høst. Igjen fyker boligkjøpere på visninger mens selgerne klør etter å tyne mest mulig ut av marginene over verditaksten. I boligskolen finner du mange artikler med tips til deg som skal kjøpe og deg som skal selge bolig. Råd for visningen, hvordan salgsprosessen fungerer, rettigheter og plikter og flytting. Alt dette og mer til finner du omtalt i boligskolen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer