DinSide slanker staben

FORDI DET ER FETT: Seks ansatte har fått forbud mot etegilde i seks uker. Vi tester kjente slankeprodukter og legger om kostholdet. Men hvilken metode fungerer best?

Publisert
Sist oppdatert

Er du lei av slankeprodukter som ikke har noen virkning? Ta det med ro, vi har tatt på oss rollen som prøvekaniner slik at du kan styre unna slanketipsene som ikke duger.

Det gir deg to valg: Enten kan du bli med oss, eller du kan le av oss.

Virker hurtigkurene?

Det er flere måter å gå ned i vekt på, men ekspertene er stort sett enige om en ting: Skal du gå ned i vekt må du legge om kostholdet ditt, mosjonere mer, og ta tiden til hjelp.

Tross denne sannheten(?) er det langt i fra alle som tar seg tid til en slik helomvending i matveien. Vi lever tross alt i tiden og forventer effektivitet. Vårt mål er å vise deg hva som virker på oss. Seks ukers helveteAlle deltagerne skal følges over seks uker, og vi kommer til å holde deg orientert om våre dyrekjøpte erfaringer, dvs. tilbakeslag, humørsvingninger og ikke minst sultfølelse.

Siden framgangsmåten for testpersonene er forskjellige, har vi delt oss i ulike grupper:Bjørn Eirik fra Dataredaksjonen og undertegnede skal spise Herbalife til frokost og lunsj, for så å spise en vanlig sunn middag.

Startvekt Bjørn Eirik = 100 kg, Øyvind = 92 kg

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer