Ledig stilling i sommer

Dinside søker sommervikarer

Nå kan du få muligheten til å jobbe i Norges største forbrukernettsted!

JOBBE MED OSS? Her ser du noen av oss som står bak Norges mest leste forbrukernettsted, og som kan bli dine nye kolleger. Foto: Per Ervland
JOBBE MED OSS? Her ser du noen av oss som står bak Norges mest leste forbrukernettsted, og som kan bli dine nye kolleger. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forbrukernettstedet Dinside har behov for 1-2 sommervikarer i redaksjonen - primært fra midten av juni til midten av august. Her kan du få i oppdrag å hjelpe våre 1,4 millioner lesere med forbrukerspørsmål, formidle nyheter og servere nyttige tips og råd om produkter, tjenester og annet som berører folks lommebøker.

Er du journalist med erfaring fra (eller interesse for) forbrukerstoff? Kanskje du er en fagperson eller student som er nysgjerrig på våre fagfelter og samtidig har en god penn? Da kan det være nettopp deg vi trenger å ha med på laget i sommer.

Du er oppegående og samfunnsengasjert og har interesse knyttet til ett eller flere av områdene vi dekker, som omfatter personlig økonomi, bolig, teknologi, reise, fritid og motor. Du har en tabloid teft, er etterrettelig, nysgjerrig og er ikke redd for å sette deg inn i nye problemstillinger. Du vet hvordan du raskt kan omsette kunnskapen til nyttige og pedagogiske saker for våre lesere.

Du vil gå inn i en redaksjon med dedikerte forbrukerjournalister, og vil også samarbeide med journalister i hele Dagbladet. Det vil være få på jobb i noen av ukene du er hos oss, og derfor er det svært viktig at du har gode idéer til saker, er selvgående og effektiv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer