Ledig stilling i sommer

Dinside søker sommervikarer

Nå kan du få muligheten til å jobbe i Norges største forbrukernettsted!

JOBBE MED OSS? Her ser du noen av oss som står bak Norges mest leste forbrukernettsted, og som kan bli dine nye kolleger. Foto: Per Ervland
JOBBE MED OSS? Her ser du noen av oss som står bak Norges mest leste forbrukernettsted, og som kan bli dine nye kolleger. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forbrukernettstedet Dinside har behov for 1-2 sommervikarer i redaksjonen - primært fra midten av juni til midten av august. Her kan du få i oppdrag å hjelpe våre 1,4 millioner lesere med forbrukerspørsmål, formidle nyheter og servere nyttige tips og råd om produkter, tjenester og annet som berører folks lommebøker.

Er du journalist med erfaring fra (eller interesse for) forbrukerstoff? Kanskje du er en fagperson eller student som er nysgjerrig på våre fagfelter og samtidig har en god penn? Da kan det være nettopp deg vi trenger å ha med på laget i sommer.

Du er oppegående og samfunnsengasjert og har interesse knyttet til ett eller flere av områdene vi dekker, som omfatter personlig økonomi, bolig, teknologi, reise, fritid og motor. Du har en tabloid teft, er etterrettelig, nysgjerrig og er ikke redd for å sette deg inn i nye problemstillinger. Du vet hvordan du raskt kan omsette kunnskapen til nyttige og pedagogiske saker for våre lesere.

Du vil gå inn i en redaksjon med dedikerte forbrukerjournalister, og vil også samarbeide med journalister i hele Dagbladet. Det vil være få på jobb i noen av ukene du er hos oss, og derfor er det svært viktig at du har gode idéer til saker, er selvgående og effektiv.

Du må kunne ta egne bilder og foreta enkel redigering av disse. Annen nødvendig opplæring vil bli gitt.

Arbeidssted er Allerhuset på Hasle, en kort T-banetur fra Oslo sentrum.

Kontaktperson: Redaktør Bjørn Eirik Loftås på epost: bjorne@dinside.no

Søknad og CV sendes til: bjorne@dinside.no

Frist: 15. mars 2019

Dinside er Norges største forbrukernettsted med 1,4 millioner unike lesere i uka. Vi er en redaksjon bestående av ni journalister og flere frilansere, som daglig publiserer nyheter, tester, tips og råd innenfor områdene teknologi, økonomi, bolig, motor, fritid og reise. Dinside er organisert under Dagbladet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer