DinSide tester norske minibarer

DinSide har undersøkt minibarens innhold og priser ved over 100 norske hoteller.

Publisert

Minibaren kan være en velsignelse, spesielt sent på kvelden. For mange er opplevelsen ikke fullt så hyggelig når regningen skal gjøres opp dagen derpå 3946 TARGET="_top">(noe du kan lese mer om her).

Hvordan vurdere en minibar? Det kommer selvfølgelig an på øyet som ser. Smaken er som baken. I stedet for å se på innhold, har vi laget det vi tror er en populær rangering hvor vi kårer vinneren etter prisen på en flaske pils.

Er vin, champagne eller andre varer viktigere for deg, er det bare å klikke på én av linkene til høyre. Her kan du selv studere vareutvalg og priser for det enkelte hotell.

Overraskende er det at prisene på øl og mineralvann ikke er så fryktinngytende som "myten" om hotellminibaren tilsier. Som du ser av vår tabell ligger prisene på flere hoteller under eller i nærheten av det varen koster på de fleste utesteder.

Udiskutabel vinner av vår pristest på pils er Hotel Ambassadeur i Oslo. Hotellet tar "kun" 30,- kroner for en flaske pils (33cl). Skal du bo på hotell i Oslo og planlgger nachspiel på hotellrommet kan det altså lønne seg å velge dette hotellet. "Verstingene" Grand Hotel og Oslo Plaza tar 42 kroner for de samme edle dråpene. En differanse på 12 kroner, eller 40 prosent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.