DinSides Flypriskalkulator

Gardermoen har skjerpet konkurransen i lufta. Velg hvor du kommer fra og hvor du skal, og se hva det nå koster å reise med fly.

Publisert

DinSide lanserer nå en ny kalkulator, Flypriskalkulatoren

Ved hjelp av noen enkle valg kan du finne hvilke tilbud de enkelte flyslskapene har til deg. Du vil finne de aller fleste av flyselskapenes pristilbud. det eneste som nå ikke er med, er tidsbegrensede, tilfeldige tilbud som SAS' Firkløver.

Kalkulatoren har ikke oversikt over ledige seter. Den billetten som kommer opp som billigst kan derfor være utsolgt.Sjekk dette hos flyselskapene eller i ditt lokale reisebyrå før du bestiller billettene dine.

Ikke pensjonister og familie

Kalkulatoren tar utgangpunkt i billetprisen for én person. For svært mange av billettypene får man rabatt for familiemedlemmer. For alle Fullpris, Mini- og Midibilletter gjelder 50% ektefellerabatt. Ofte kan man også ta med barn under 16 år til halv pris.

Pensjonister betaler også generelt halv pris hos Braathen og SAS.

Disse to forholdene er ikke reflektert i kalkulatoren, som bare har med SAS Senior, en egen billettype for pensjonister.

Flypriskalkulatoren er laget i Javascript. Den starter raskt på din maskin, men virker ikke på eldre nettlesere og i nettleseren Opera til og med versjon 3.2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer