DinSides guide til gratis gleder for de PR-kåte

Lyst på ny nese? Trenger stuen oppussing? Eller er du rett og slett i beit for en aldri så liten ektemann - eller bondekone? Om du ikke lider av kameraskrekk, eller redsel for en dag å bli interessant førstesidestoff for Se & Hør, har vi laget den perfekte guiden: Gratis gleder for de PR-kåte.

Boligen må være i ok stand. Nikki og Mogens har hverken tid eller LYST til å ta seg av rene oppussingsobjekter. Foto: Karoline Brubæk
Boligen må være i ok stand. Nikki og Mogens har hverken tid eller LYST til å ta seg av rene oppussingsobjekter. Foto: Karoline Brubæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ti tommeltotter eller null stil?

Bor du i Oslo-området og har et rom som skriker etter å fornye seg? Fortvil ikke - i høst er LYST: bolig-teamet tilbake på skjermen for å hjelpe det norske folk med oppussingsprosjekter helt fra omtrent A til Å: Soverommet, stuen, kjøkkenet, tenåringsrommet, badet, vinterhaven, minileiligheten, barnerommet, hjemmekontoret, utekjøkkenet, hytten eller et veldedighetsprosjekt. - Ja til og med campingvognen kan freshes opp med en liten dose Nikky og Mogens.

Er det virkelig HELT gratis? Innspillingen vil ta fire dager, og du må kunne ordne alternativ overnatting for deg selv og eventuelle samboere i denne perioden. Hvordan melder jeg meg på? Her kan du laste ned søknadsskjema til de forskjellige prosjektene.Les mer: TV Norge

TV-fobi, men fotogen, med lite innredningsproblem?

Har du liten lyst å figurere på skjermen, men takler fotografer som tar still-bilder er kanskje Kvinner og Klærs oppussingshjelp noe for deg. Ukebladet KKs interiøreksperter hjelper deg å freshe opp en del av boligen din.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer