DinSides toll- og momskalkulator

Så mye koster det egentlig å handle på nettet. Sjekk vår nye kalkulator!

Publisert
Sist oppdatert

Lav kurs på blant annet dollar og pund har gjort at det kan være svært gunstig å kjøpe varer fra utenlandske nettsider. Men uansett om du bare skal bestille en liten t-skjorte fra USA eller et par DVD-er fra England, er du nødt til å forholde deg til svært kompliserte toll- og moms-regler. Inntil nå.

For at du skal slippe å tenke på 200-kronersregelen, hvilke varer det er toll på - fra hvilke land, og gebyrer fra Posten, har DinSide laget en kalkulator som automatisk tar høyde for hvilke regler som gjelder for import av varer (les mer om de norske toll- og moms-reglene her).

Det eneste du trenger å gjøre er å fylle inn noen ruter i kalkulatoren, og vips, forteller den deg hvor mye du faktisk må punge ut med for å få varen hjem til Norge. Da slipper lommeboken en ubehagelig overraskelse når du henter pakken din på postkontoret. Kalkulatoren kan også regne ut moms og toll på varer du selv frakter inn i landet.

>> DinSides toll- og momskalkulator

Betydelig dyrere

Et raskt eksempel avslører at det kan bli mye dyrere enn du tror å kjøpe et par småting fra utlandet, og få det tilsendt til Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer