Sparing i apper

Disse appene skal gjøre det lettere å spare

Dette er applikasjonene du faktisk kan få bruk for.

SPARE-APPER: Hvis du søker på "Sparing" i Google Play, får du opp mange mulige spare-applikasjoner. Foto: Eilin Lindvoll
SPARE-APPER: Hvis du søker på "Sparing" i Google Play, får du opp mange mulige spare-applikasjoner. Foto: Eilin Lindvoll Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Juni er måneden for skattepenger og feriepenger for mange nordmenn. Det kan være vanskelig å avgjøre hva man skal bruke pengene sine på.

Skal du bruke de med en gang, eller spare dem til en regnværsdag det virkelig er behov for dem?

De fleste av oss har kanskje et litt anstrengt forhold til sparing: du vet du burde gjøre det, men kafébesøket eller take-away-middagen frister mer enn å spare, det utgjør jo ikke så mye uansett, gjør det vel?

Men, de siste årene har det blitt lansert fire spare-applikasjoner du kan laste ned på mobilen din, som skal gjøre det lettere for deg å spare, selv de beløpene du mener er små og ubetydelige.

I dag lover nemlig appene Dreams, Spare, Spiff og Smartspar at de skal gjøre det lettere.

Applikasjonene går ut på det samme, altså å gjøre sparing morsomt, men det er visse forskjeller som gjør at du fort kan foretrekke den ene framfor den andre.

Alle de fire appene er gratis og blir kontinuerlig oppdatert med nyheter og forbedringer. Det er dessuten mulig å ha flere spareprosjekter samtidig i alle de fire appene, slik at du kan spare til alle dine drømmer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer