Disse bankene vil gi deg lån

Sjekk hvor du kan få boliglån.

Sjekk hvordan din bank ligger an på listen.        Foto: Colourbox.com
Sjekk hvordan din bank ligger an på listen. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenger slik at bankene kaster penger etter boliglånskundene. Det er hardere tider i økonomien, noe som har gjort det betydelig vanskeligere for mange å få boliglån.

Mange lokale banker lokker kunder med svært gunstige boliglånsrenter, men det er langt fra sikkert at de vil ha nettopp deg som lånekunde. Som regel må du ha en spesiell tilknytning til nærområdet, ved at for eksempel, et nært familiemedlem kommer derfra.

Les også: Banker har hemmelige priser

Det finnes også banker som ikke holder like hardt på pengesekken, som vil vurdere å gi deg lån på tross av at du ikke har noen tilknytning til bankens virkeområdet.

Tidligere har det vært opp til hver og en å finne ut hvilke banker dette gjelder, men nå har Finansportalen.no publisert en oversikt over hvilke banker som er relevante for deg, der du bor.

Om du for eksempel bor i Oslo har du mulighet til å søke etter boliglån i Sparebanken Hardanger, Sparebanken Øst og en rekke andre banker.

Se Finansportalens oversikt her.

Listene inneholder informasjon fra om lag 173 av landets banker. Finansportalen venter fortsatt på svar fra de resterende bankene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer