Disse får feriepenger i mai

Gjelder de som har mottatt enkelte typer støtte fra NAV i 2012.

Fikk du barn i 2012 og hadde krav på foreldrepenger, vil du få feriepenger fra NAV i mai. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE
Fikk du barn i 2012 og hadde krav på foreldrepenger, vil du få feriepenger fra NAV i mai. Foto: OLE PETTER BAUGERØD STOKKE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede i mai får en rekke nordmenn utbetalt feriepenger, nærmere bestemt fra NAV. Men dette avhenger av hvilken støtte du fikk i 2012.

Her kan du sjekke om du får feriepenger og når de eventuelt kommer inn på konto.

Disse får feriepenger

Det er de som har mottatt sykepenger, svangerskapspenger, foreldrepenger ved fødsel/adopsjon, pleiepenger eller opplæringspenger i 2012, som vil motta feriepenger.

Dessuten gjelder dette kun for arbeidstakere og ikke for selvstendig næringsdrivende, frilansere eller mottakere av dagpenger. Sistnevnte har derimot fått utbetalt et ferietillegg i slutten av januar.

Utbetalingsdato for feriepengene er 31. mai, ifølge NAVs pressetjeneste.

Under kan du se hvor mye feriepengene utgjør for de enkelte gruppene.

Er du mottaker av støtte fra NAV her og nå, anbefaler vi deg å sjekke om du kan reise til utlandet i ferien uten å miste støtten.

Feriepenger av sykepenger

Var du sykemeldt i løpet av 2012, har du krav på feriepenger av de 48 første sykepengedagene. Har du vært sykemeldt lenger, har du altså ikke krav på feriepenger for mer enn disse dagene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer