Disse får selvangivelsen ekstra tidlig

Er du elektronisk bruker, får du tilgang på selvangivelsen 19. mars, og du kan få skatteoppgjøret tidligere.

SELVANGIVELSEN: hele 3,6 millioner nordmenn får tilgang på selvangivelsen allerede 19. mars. Foto: PER ERVLAND / BERIT B. NJARGA
SELVANGIVELSEN: hele 3,6 millioner nordmenn får tilgang på selvangivelsen allerede 19. mars. Foto: PER ERVLAND / BERIT B. NJARGA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nok et år er gått, og tiden for selvangivelse og frykt for en eventuell baksmell nærmer seg. Er du en av dem som får selvangivelsen allerede 19. mars i år?

Se hvem som får tilgang først, og hva du eventuelt må gjøre for å få selvangivelsen tidlig du også.

Disse får selvangivelsen 19. mars

Ifølge Skatteetaten er det hele 3,6 millioner elektroniske brukere, som altså får tilgang på selvangivelsen elektronisk fra den 19. mars.

- Skatteetaten sender varsel på SMS og/eller e-post når selvangivelsen til den enkelte er klar. Utsendelsen av selvangivelsen starter 19. mars for elektroniske brukere, forteller presseansvarlig Anne Kirkhusmo i Skatteetaten til Dinside.

Dette gjelder både de som aktivt har valgt å bli e-brukere tidligere og, og de som tidligere har logget inn i offentlige tjenester og er registrert med e-postadresse og/eller mobilnummer ved innlogging til offentlige tjenester på nett.

Det er også verdt å merke seg at Skatteetaten skriver på sine nettsider at det å være e-bruker kan føre til at du får skatteoppgjøret tidligere.

Husk at selvangivelsen du får i år, er for 2014. Her kan du lese mer om skatteendringene i 2015.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer