Disse gir deg gratis abonnement i år

Som forbruker kan du være trygg på dette kommer innen utløpet av året. DellNett, Spray/Razorfish Norge og Gratistelefonen står alle foran lansering i høst:

Publisert

Tore Bergersen, økonomi og administrasjonssjef i Gratistelefonen, bekrefter overfor DinSide at gratis internettaksess er hovedsatsingsområdet til moderselskapet Gratistel International.

- Jeg har ikke detaljene om pris eller dato, men tilbudet kommer til Norge i løpet av høsten, sier Bergersen til DinSide.

DellNett

DellNet blir navnet på den nye aksesstjenesten som skal være gratis og lett å bruke for alle nettbrukere i hele Europa. Tilbudet skal inneholde ubegrenset aksess og gratis epostadresse. Brukeren trenger ikke registrere seg, og det blir ingen månedlige avgifter. Det eneste du trenger betale er tellerskrittene du bruker mens du er koblet opp.

Aksesstilbudet skal benytte software fra British Telecommunications (BT) og deres samarbeidspartnere i Europa. Nye Dellmaskiner av typen Dell Dimension vil ha tjenesten ferdig installert, men alle skal kunne benytte seg av denne muligheten til å slippe unna abonnementsavgiftene, uansett maskinmerke og utstyr.

Administrerende direktør i Dell Norge, Eirik Lunde, forteller til DinSide at tilbudet kommer i september eller oktober.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.