Disse studentene har mest sex

Mens åtte sexpartnere er vanlig for den ene studentgruppen, er halvparten jomfru blant en annen.

Disse studentene har mest sex
Publisert
Sist oppdatert

Trodde du at legestudentene bare leste teori om anatomi? Neida, de leker doktor i virkeligheten også.

Legestudentene er nemlig de mest seksuelt aktive, mens fremtidige prester og matematikere er mer måteholdne, skal vi tro en undersøkelse gjennomført av studentavisen Varsity ved universitetet i Cambridge i England. Det skriver danske Dagens Medicin.

Mer enn 100 studenter ble spurt om seksuallivet. Og tross spydige kommentarer om bevisst fusk fra deltagerne i undersøkelsen, er det medisinstudentene som oftest bytter partner.

Les også: Norske studenter vil heller leke

I snitt har en legestudent ligget med åtte forskjellige partnere, mens halvparten av matematikkstudentene fremdeles er jomfruer.

Undersøkelsen viser dessuten at fremtidige dyrleger befinner seg på absolutt bunnivå når det gjelder å finne seg seksuelle partnere. I snitt har de to seksualpartnere.

På noe spinkelt tallmateriale konkluderer forfatterne også med at de som har flest sexpartnere, får dårligst karakterer. Jomfruene og de med færrest partnere er derimot faglig dyktige og får gode karakterer på studiene.

Studentbladet Varsity har opplevd voldsomme reaksjoner etter publisering av denne undersøkelsen, og studentpresident Mark Fletcher har mottatt hatmail fra den religiøse høyrefløyen i USA.

I ettertid har Fletcher gått ut og advart leserne om at undersøkelsen ikke er vitenskapelig, men gjort for moro skyld.

Les også: Mye sex ingen lykkekur

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer