DnB NOR på toppen

Er best av de største bankene på Boligsparing for ungdom (BSU).

DnB NOR er blant bankene som tilbyr høyest rente på Boligsparing for ungdom akkurat nå. Foto: Kim Jansson
DnB NOR er blant bankene som tilbyr høyest rente på Boligsparing for ungdom akkurat nå. Foto: Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det nærmer seg slutten av året, og skal du spare penger, kan det være lurt å fylle på BSU-kontoen din. Klarer du å sette 15.000 kroner inn på kontoen, vil du få 3.000 kroner igjen på skatten neste år.

Sparing i en BSU-konto innebærer som regel gode rentebetingelser, men som alle andre renter på markedet er det stor variasjon i hva bankene tilbyr.

Med tanke på alle de krasse medieoppslagene de siste månedene, er det kanskje på tide at Norges største bank frå litt positiv omtale. Og det skal de få nå:

DnB NOR tilbyr akkurat nå svært god rente på BSU-pengene dine. Ifølge DinSides kontinuerlig oppdaterte oversikt over de beste BSU-rentene, tilbyr DnB NOR akkurat nå en sparerente på 7,45 prosent.

Det er best av disse største bankene i landet, og bare slått av noen få lokalbanker.

Denne banken er best

Øverst på topplisten troner Halden SpareBank1 og Nesset Sparebank, med en innskuddsrente på hele 7,70 prosent. Halden SpareBank1 forutsetter riktignok at du har en spesiell tilknytning til Halden eller Sarpsborg, mens Nesset Sparebank skal være åpen for de fleste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer