DNB og PayPal

DNB og PayPal inngår samarbeid

PayPal rett i mobilbanken.

INNGÅR SAMARBEID: DNB-kunder får tilgang til PayPal-kontoene sine direkte i nettbanken. Foto: DNB
INNGÅR SAMARBEID: DNB-kunder får tilgang til PayPal-kontoene sine direkte i nettbanken. Foto: DNB Vis mer
Publisert

Under Future Banking i dag, som arrangeres i regi av IKT Norge og Finans Norge, annonserer DNB at de inngår samarbeid med den internasjonale betalingstjenesten PayPal. I en pressemelding sier DNB at hensikten bak samarbeidet er å gjøre det lettere for kundene deres å bruke betalingsløsningen.

DNB har over to millioner kunder i Norge mens PayPal har én million brukere.

Leder av Global Core Payments i Payl, JimMagats, sier i pressemeldingen at de ser frem til å samarbeide med DNB.

- Vi har mer enn 1 million aktive PayPal-kontoer i Norge. Mange av disse PayPal-kundene er også DNB-kunder. Derfor det det fornuftig for DNB og PayPal å jobbe sammen fordi vi da kan gjøre betaling enda enklere for kundene våre.

PayPal rett i nettbanken

- Netthandelen øker, og kundene ønsker raskere og sikrere betalingsmåter. PayPal er den globale lederen i online betalingstransaksjoner, og denne samarbeidsavtalen gir oss en plattform for å kunne forbedre DNB-kundenes digitale betalingsopplevelse, sier konserndirektør for New Business i DNB, Rasmus Figenschou, i pressemeldingen.

Han sier videre at planen deres er å utvikle flere nye funksjoner som vil gjøre det enklere for DNB-kunder å administrere PayPal-kontoen direkte i nettbanken på mobil. Samtidig skal det bli enklere å bruke bankens tjenester i direkte i PayPal - både på nett og i app.

Som en del av dette blir PayPals kontooversikt tilgjengelig i DNBs nye mobilbank som ble tilgjengelig tidligere i år. Her kan kundene for eksempel legge til bankkortene sine direkte i sin PayPal-lommebok.

DNB gjør det også klart at det ligger et stort fokus på sikkerhet bak, og at de vil samarbeide med PayPal med å optimalisere arbeidet med å sikre transaksjoner og beskytte kundene mot svindel.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer