DNB skjuler sin nye logo

Fredag skifter Norges største bank navn og logo. Nå blir bankens filialer og minibanker pusset opp.

DNB har pusset opp blant annet minibankene sine. Hvordan de ser ut, er fortsatt en liten hemmelighet. Foto: Kim Jansson
DNB har pusset opp blant annet minibankene sine. Hvordan de ser ut, er fortsatt en liten hemmelighet. Foto: Kim Jansson Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I morgen, fredag 11.11.11 klokken 11, dropper DnB NOR siste delen av navnet, og blir fra denne dato bare DNB. Relanseringen en del av en sammensmelting mellom DnB NOR, Postbanken, Vital og utenlandske DnB NORD.

Navneskiftet innebærer også en helt ny grafisk stil, og i dag har banken begynt å tilpasse flere av sine filialer og minibanker.

Men landets største bank vil være litt hemmelighetsfulle, og har dekket til de nye bankene med papplater og sorte søppelsekker.

Til og med den nye logoen på DNBs hovedkontor på Aker Brygge i Oslo, er dekket til. Men før banken fikk plassert sorte søppelsekker over logoen, klarte noen å legge ut et bilde av det nye varemerket på Twitter.

Ny nettbank og nye bankkort

- Vi er klare til i morgen, sier DNBs informasjonsdirektør, Thomas Midteide, til DinSide.

I tillegg til ny logo, får alle 2,3 millioner kunder i DNB ny nettbank. Den nye nettbanken får nye menyer, ny design, og skal ifølge banken selv gjøre bankhverdagen enklere for kundene. Du kan allerede nå prøve en demoversjon av den nye nettbanken.

Midteide regner med ekstra mange henvendelser fra kundene i morgen, og forteller at banken har satt inn ekstra bemanning for å kunne hjelpe kunder med den nye nettbanken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer