Post i butikk

DNB slutter med banktjenester via Posten

Dette synes Posten er synd, og de vil jobbe med DNB for å finne gode overgangsløsninger.

BRYTER SAMARBEID: Postens bankavtale med DNB, som utløper 31. desember 2019, har vært til ordinær reforhandling for å finne en ny, god løsning, men i mangel på en felles bank-løsning, har DNB valgt å la avtalen med Posten utløpe. Helt siden 1950 har Posten hatt banktjenester gjennom sitt ekspedisjonsnett, og dagens avtale med DNB ble inngått i 2013. Foto: Birger Morken/Posten.
BRYTER SAMARBEID: Postens bankavtale med DNB, som utløper 31. desember 2019, har vært til ordinær reforhandling for å finne en ny, god løsning, men i mangel på en felles bank-løsning, har DNB valgt å la avtalen med Posten utløpe. Helt siden 1950 har Posten hatt banktjenester gjennom sitt ekspedisjonsnett, og dagens avtale med DNB ble inngått i 2013. Foto: Birger Morken/Posten. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Posten har helt siden 1950 hatt tilbud om banktjenester gjennom ekspedisjonsnettet sitt, og avtalen de i dag har med DNB ble inngått i 2013.

Avtalen mellom Posten og DNB utløper 31. desember 2019. I ett år har partene jobbet med å finne en ny, god løsning, men DNB har ikke fått med resten av det norske bankfellesskapet på «Post i butikk»-løsningen, slik som de har ønsket.

Dermed avvikler DNB avtalen om å levere banktjenester gjennom Posten. DNB og Posten tar sikte på at endelig avslutning av avtalen vil skje i løpet av 2020.

- Vi synes det er synd at det ikke blir en ny avtale om banktjenester i postnettet, og vi vil sammen med DNB jobbe for å finne gode overgangsløsninger, sier pressesjef John Eckhoff i Posten Norge i en pressemelding.

- Synd

Forbrukerrådet synes også det er synd at DNB ikke fikk med seg resten av det norske bankfellesskapet i en Post i butikk-løsning.

- Vi ser at Post i butikk er en utrolig viktig tjeneste for vanlige forbrukere som trenger å løse enkle, hverdagslige banktjenester, spesielt med tanke på færre bankfilialer og tidvis lang reisevei til banken, sier fagdirektør Jorge Jensen til Dinside.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer