DNB innfører gebyr på minibankuttak

DNB tar 10 kroner for alle minibankuttak fra 1. januar

Oslo (NTB): DNBs kunder ble i oktober informert om at det ikke lenger vil være gratis med kontantuttak i bankens egne minibanker.

INNFØRER MINIBANK-GEBYR: DNBs egne kunder må betale gebyr på minibankuttak fra 1. januar. Foto: Berit B. Njarga
INNFØRER MINIBANK-GEBYR: DNBs egne kunder må betale gebyr på minibankuttak fra 1. januar. Foto: Berit B. Njarga Vis mer

Fra 1. januar vil hvert uttak i DNBs minibanker i Norge med VISA og/eller debetkort koste 10 kroner, fremgår det i meldingen ifølge Dagens Næringsliv.

Prisen for uttak i andre minibanker enn DNBs egne stiger fra 7 kroner til 10 kroner. Skal du ta ut penger fra en minibank i utlandet koster det deg 40 kroner, opp fra 35 kroner i dag.

«Vi jobber kontinuerlig med å digitalisere tjenestene våre. Vi har kommet langt i dette arbeidet og ønsker at kundene våre skal benytte seg av nettbanken og andre digitale tjenester i så stor grad som mulig», oppgir banken som begrunnelse.

Fra og med 1. januar neste år må du ut med dobbelt så mye som før også ved kontantuttak på postkontor, post i butikk og bank i butikk. Her stiger prisene fra 10 kroner til 20 kroner per uttak. Girobetaling samme steder stiger fra 75 kroner til 100 kroner.

«Du kan bruke banken din akkurat som før, men det vil være billigere for deg å gjøre så mye som mulig selv», råder DNB. (©NTB)

LES OGSÅ:

Hvordan ta ut penger uten bankkort?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer