Dominos pizza forlater Norge

Ønsker å trekke seg ut etter skuffende resultater.

SLUTT: Det sammenlignbare salget for Domino's-restaurantene, ekskludert Dolly Dimple’s, endte med et fall i salgsinntektene på 16,5 prosent. Pizzakjeden Dominos Pizza vil forlate Norge etter skuffende resultater. Foto: Cornelius Poppe/NTB scanpix.
SLUTT: Det sammenlignbare salget for Domino's-restaurantene, ekskludert Dolly Dimple’s, endte med et fall i salgsinntektene på 16,5 prosent. Pizzakjeden Dominos Pizza vil forlate Norge etter skuffende resultater. Foto: Cornelius Poppe/NTB scanpix. Vis mer
Publisert

Pizzakjeden eier ti Dolly Dimples-restauranter og 47 Dominos-restauranter i Norge. Nå ønsker den å trekke seg ut av landet etter skuffende resultater. Det kommer fram i kjedens kvartalsrapport torsdag morgen, melder E24.

Konklusjonen kommer etter å ha gjennomført en ekstern gransking av markedene der kjeden er til stede internasjonalt, nærmere bestemt i Norge, Island, Sveits og Sverige.

I rapporten kommer det, derimot, ikke fram hvordan pizzakjeden vil kvitte seg med den norske driften.

– Vi har konkludert at selv om dette er attraktive markeder, er ikke vi de beste eierne av disse virksomhetene. Styret har derfor bestemt å forlate disse markedene på en ordentlig måte, sier Dominos toppsjef i Vest-Europa, David Wild, ifølge E24.

Lavere salgsinntekter

Målt i norske kroner gikk salget i Norge i tredje kvartal tilbake med 0,3 prosent.

På grunn av nyåpninger hadde imidlertid Dominos-restaurantene, ekskludert Dolly Dimples-restaurantene, en vekst på 6,3 prosent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer