Mange mener de dopes på nattklubb og får bankkort misbrukt

Dopes ned og røves, men blir ikke trodd

46 har prøvd å få tilbake pengene uten hell. - Jeg føler meg latterliggjort, forteller én av dem.

DYRE STRIPPEKLUBBER: Å være på strippeklubb kan bli dyrt, men mange nordmenn mener de høye regningene skyldes neddoping og misbruk av bankkortene deres. Få av dem blir trodd, og må ut med svært høye beløp. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
DYRE STRIPPEKLUBBER: Å være på strippeklubb kan bli dyrt, men mange nordmenn mener de høye regningene skyldes neddoping og misbruk av bankkortene deres. Få av dem blir trodd, og må ut med svært høye beløp. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I fjor vår var en godt voksen lærer på tur med noen kamerater til Warszawa i Polen. Første kveld endte på strippeklubb, sammen med én av kameratene.

- Vi var vel nysgjerrige, men det var en utrolig guffen atmosfære der, forteller mannen, som ønsker å være anonym.

Etter en tur på toalettet og en misforståelse, kom de to bort fra hverandre. Læreren drakk opp siste rest av ølen og bestilte en ny.

Så ble det svart.

- Det neste jeg husker er at jeg våkna på hotellrommet med et brak. Lommeboka lå der, men var tom for penger. Og da jeg gikk i minibanken, var det ikke dekning på kortet, forteller mannen til Dinside.

Han mener derfor at noen tok 9.000 kroner fra kortet, i løpet av bare en halvtime, mens han selv var dopet ned. For den siste ølen var kveldens tredje.

Mannen fikk dekket kontantene av forsikringen sin, men må se langt etter pengene fra kortet. Og han er langt fra alene.

Mange mener de dopes

Nordmenn som mener de dopes ned og får kortet misbrukt er en gjenganger i Finansklagenemnda. Her kan de ta saken sin om ikke banken hjelper dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer