Dra hjem på date

Dater du en rotekopp eller et dydsmønster?

Sjekk ut hvordan daten din bor. Det sier mer enn noe annet om personligheten hans, mener psykolog.  Foto: colourbox.com
Sjekk ut hvordan daten din bor. Det sier mer enn noe annet om personligheten hans, mener psykolog. Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis du vil komme bak fasaden og se hvem du virkelig dater, bør du droppe kafébesøket og heller invitere deg hjem til han eller henne. Først der kan du se hvem vedkommende er.

Les også: - Kast masken på date

Det hevder ihvertfall den amerikanske psykologen Sam Gosling i sin nye bok, som har fått tittelen "Snoop". Dette ifølge svenske Aftonbladet.

"Dropp de anonyme kafédatene og de lange rusleturene. Et treff hjemme hos den du dater vil gi et helt annet inntrykk enn et møte på en anonym kafé, hvor man lett kan skjule sin egentlige personlighet bak klisjéer", oppfordrer han i boken.

Øl og Samantha Fox

Har hun bilder av søte barn og blomster på veggene? Har han Samantha Fox-plakater over sengen, og et kjøleskap som trygler om annet enn en six-pack og gamle take-away rester?

Les også: Ikke gjør dette i kveld

"Hvordan en person har det i hjemmet kan si mer om vedkommende enn hva som kommer frem under lange, intime samtaler", skriver Gosling i boken.

Psykolgen mener det aller viktigste man skal se etter dersom man leter etter tegn på noe som kan si noe om personen, er helheten og temaet i hjemmet. Er det en sammenheng mellom tingene? Hvordan er interiøret, hva slags musikk og bøker liker vedkommende, og hvor er disse plassert?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer