Dra på hytteferie!

Ikke alle kan velge og vrake i attraktive feriemål. Økonomien setter som regel langt større begrensninger enn fantasien liker. Begynner lommeboka å bli faretruende tom kan du allikevel komme deg bort fra hverdagens stress og mas. Billig. Stikkordet er Statskogs hytter.

Dra på hytteferie!
Publisert

Statskog har cirka 110 hytter som du kan leie til en rimelig penge. Klarer du deg uten svømmebasseng og boblebad i hytta er dette absolutt noe for deg. Hyttenes standard varierer, men de fleste ligger i attraktivt jakt- og fisketerreng, og mange er utstyrt med båt eller kano. Utleien er basert på at den enkelte leietager gjør rent etter seg før hytta forlates, og at du melder fra om eventuelle mangler. Slik bidrar du selv til at tilbudet kan opprettholdes og utvikles videre.

Selv om standarden er variabel får du grundig informasjon om hva du kan forvente deg på forhånd, slik at du ikke blir skuffet. Mange av hyttene har vært igjennom en oppgradering de siste årene, og med de prisene som Statskog opererer med vil du garantert få valuta for pengene.

Hvordan kontakte Statskog?

Vårt beste tips er å gå til Statskog på nett. Der kan du gå inn på "Hytteutleie" og få en enkel oversikt over hyttetilbudet. Du får først opp et Norgeskart, og kan så gå inn på det fylket du har lyst til å besøke. Deretter kommer det opp et mer detaljert kart over hyttene i området, og det er bare å klikke seg fram. Når du har trykket på de hyttene du vil vite mer om, får du opp et vell av faktaopplysninger, og som regel et bilde av den aktuelle hytta.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.