Drikk uten å bli fyllesjuk

Og kjør hjem etter en tur å byen!

Et nytt alkoholprdukt gjør at du kan drikke gjennom hele kvelden, uten å bli full - du forblir mildt beruset.  Foto: Colourbox
Et nytt alkoholprdukt gjør at du kan drikke gjennom hele kvelden, uten å bli full - du forblir mildt beruset. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det høres nesten for godt ut til å være sant: Alkohol som gjør at du ikke blir dritings og sier og gjør alle de gale tingene, også kan du kjøre hjem etter en tur på byen.

I britiske laboratorier utvikles nå et syntetisk alkoholprodukt. Det lages av kjemikalier som er beslektet med valium og virker som alkohol fordi det gir en følelse av velbehag og ro. I motsetning til alkohol, påvirker produktet ikke andre deler av hjernen og skal ikke føre til humørsvingninger eller avhengighet. Hodepinen slipper man også, skriver danske Politiken.

Også er det en ekstra bonus…

Les også:Fyllesjuke avgjøres av fargen på drinkenDen store promilletabbenRåd mot fyllesjuke som virker

Kjøre hjem

Du kan ta en motgift slik at virkningen av alkoholproduktet forsvinner, og du kan kjøre hjem, helt trygt og sikkert.

Alkoholproduktet utvikles av forskere ved Imperial College London, og utviklingen ledes av en av de fremste rusmiddelekspertene i England, professor David Nutt.

Han ser nå for seg en verden hvor folk kan drikke, uten å bli fulle.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer