Drittvær gir lavere pris

STRØM: Er du misfornøyd med sommerværet så langt? Trøst deg med at regnet gir lavere strømpriser. Men har din leverandør satt ned prisen? Vi har de oppdaterte strømprisene for hele landet.

Publisert
Sist oppdatert

Trodde du at strømprisene alltid gikk ned om sommeren? Da må du tro om igjen – for helt fram til utgangen av juni økte faktisk de norske strømprisene.

Men nå har det endelig snudd, mye takket være labert sommervær i deler av landet. I den siste uken har vi faktisk blitt varslet om priskutt hos nesten alle de norske strøm-leverandørene. Prisnedgangen gjelder stort sett både fastprisavtalene (som vist i tabellen nedenfor) og den variable kraftprisen.

Dessverre er ikke alle leverandørene like ivrige på å kutte prisen, nok en gang blir det derfor du som må passe på at du ikke har valgt en dyr strømleverandør.

Trykk på disse lenkene for å se hvilken leverandør som er billigst for deg:DinSides Strømkalkulator

Prisliste: Variabel strømpris

Fastpriser

Fakta fra NVE

Ifølge NVE kom det mer nedbør enn normalt i uke 27. Terminprisene på kraft for kommende vinter er derfor lavere enn de var mandag i forrige uke. Dette kan henge sammen med nedbørforholdene, og tyder på at markedets forventninger om høye strømpriser kommende vinter har blitt redusert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer