Dropp fysioterapeuten

KOMMENTAR: Vondt i kroppen? Går du til en fysioterapeut, er det ikke sikkert det blir bedre.

Dropp fysioterapeuten
Publisert
Sist oppdatert

De fleste har nok på et eller annet tidspunkt hatt vondt i en rygg, nakke eller et ben. Og når man så til slutt krabber til legen med problemet, kan man være helt sikker på en ting: En henvisning til en fysioterapeut.

Når du kommer dit, får du vite at dette altså ikke er noe som kan klares på en time eller tre. Nei, her får du i beste fall et klippekort på ti behandlinger, og i verste fall et årsabonnement.

Elektrisk av elektroder

Jeg har også selv et par ganger blitt henvist til en fysioterapeut, og dratt dit i god tro, for så å bli lagt på en benk i 35 minutter med elektroder på ryggen og i nakken. Etterfølgende fem minutters massasje og beskjed om å komme igjen om en uke: "For da skal du også prøve varmeputen."

Noen ganger har jeg lurt på hva de egentlig driver med når jeg ligger der med elektroder og varmeputer. Sitter de i resepsjonen og drikker varm kakao og spiser muffins? Eller snakker de kanskje med kjæresten på telefon? - noe jeg også har opplevd.

Dette er selvsagt egenopplevelser, og jeg bøyer meg i støvet for de som virkelig kan si at de har fått hjelp av en fysioterapeut. Det er det helt sikkert mange som har, men altså bare ikke meg selv og de i min omgangskrets.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer