Dropp Norsk Tipping: Spill på oddsen i utlandet

Tror du det er vanskelig å spille på oddsen hos utenlandske spilleselskaper? Nettsidene til mange av bookmakerne er oversatt til norsk, og du kan spille online - til mye bedre odds enn hos Norsk Tipping.

Publisert

DinSide undersøkte hvilke odds de mest kjente bookmakerne i utlandet tilbød foran EM-kampen mellom Norge og Slovenia 18. juni. Tabellen viser at Norsk Tipping tilbød lavere odds enn de fleste av sine konkurrenter i utlandet. Trenden går igjen også for andre kamper.

Vi ser tydelig at Norsk Tipping gir lavere odds for seier til Norge. Dette kommer antagelig av at tippegiganten beregner oddsen også etter hvordan de forventer at folket vil spille - altså på norsk seier. Utenlandske bookmakere tar i mindre grad de psykologiske aspektene med i vurderingen når de fastsetter oddsene.

Tippemidlene har skylda

Norsk Tipping kommer også dårlig ut ved et uavgjort resultat. I følge Knut Amundsen, oddsetter i Norsk Tipping på Hamar, er årsaken til de lave oddsene klar.

- Helt klart tippemidlene. Norsk Tipping skal tjene penger til idrett, forskning og vitenskap, noe utenlandske bookmakere ikke er nødt til å gjøre. Dermed kan de tilby høyere odds, og ha en tilbakebetalingsprosent til spillerne på over 80 prosent. Fra Norsk Tipping går vel 60 prosent tilbake til spillerne, forteller Amundsen, som understreker at Norsk Tipping ikke alltid gir lavere odds enn utlendingene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer