Dropp nyttårsforsettene

KOMMENTAR: Du vet det egentlig godt, men likevel lurer du deg selv hvert eneste år. Så hvorfor ikke droppe nyttårsforsettene før du bestemmer deg for å gjøre noe med dem?

Høytflyvende intensjoner, som fort faller ned igjen.
Høytflyvende intensjoner, som fort faller ned igjen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Når julen er overstått, og det verste suget etter fet mat har lagt seg, er det ikke så uvanlig å begynne å tenke litt fremover. For det er jo et nytt år - rett rundt hjørnet.

Nytt år, nye muligheter, tenker du nok. Bare vås, sier vi.

Slutte å banne og drikke brus

I fullskap og annet selskap er det mange som bestemmer seg for de mest vanvittige tingene nyttårsaften. Om det er å gå ned 15 kilo, begynne å trene fire ganger i uken, slutte å drikke rødvin og spise sjokolade, finne på en ny hobby, slutte å røyke eller spare 2.000 kroner hver måned.

Eller kanskje målet er å spise fem frukt om dagen, være mer ryddig, ringe vennene oftere, slutte å banne og drikke brus eller vaske huset minst en gang i uken.Problemet er bare at de gode intensjonene som oftest bare holder noen få timer, dager eller uker - og i beste fall frem til 31. januar.

Det du da har oppnådd er en masse tankevirksomhet og frustrasjon over dine forsett - som du alikevel ikke klarte å overholde. Og kanskje til og med et støttemedlemskap hos SATS i 12 måneder - med tusenvis av kroner i fremtidige faste betalinger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer