Drøye "medlemspriser" i NAF-butikken

I NAF-butikken lokkes det med en "medlemspris" på 2.295 kroner. Hos Elkjøp koster den 1.789 kroner - for alle.

I NAF-butikken koster den i utgangspunktet 2.495 kroner, mens NAF-medlemmer lokkes med en "medlemspris" på 2.295 kroner. Hos Elkjøp trenger du ikke være medlem. Likevel får du samme produkt for 1.789 kroner. Foto: Per Ervland
I NAF-butikken koster den i utgangspunktet 2.495 kroner, mens NAF-medlemmer lokkes med en "medlemspris" på 2.295 kroner. Hos Elkjøp trenger du ikke være medlem. Likevel får du samme produkt for 1.789 kroner. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Norges Automobil-Forbunds nettbutikk fører en rekke produkter knyttet til bil. Det spesielle ved NAF-butikken er at den opererer med to priser; én for ikke-medlemmer og én lavere pris for medlemmer. Og dermed er det naturlig å anta at "medlemsprisen" er spesielt gunstig.

Dette viser seg imidlertid å ikke alltid være tilfelle. Vi har kikket nærmere på noen av Garmin-produktene i NAFs nettbutikk, som fremstår som svært høyt priset. Blant annet fører NAF den GPS-baserte navigasjonsenheten Garmin Nüvi 1490T. Denne koster 2.495 kroner for ikke-medlemmer og 2.295 kroner for medlemmer.

Les også: På lager, men ikke til salgs

Billigere hos ordinære butikker

Verken NAF-medlemmer eller andre burde imidlertid slå til på dette tilbudet. Garmin Nüvi 1490T føres nemlig i en rekke butikker, deriblant hos Elkjøp. Og der koster den 1.789 kroner. Det betyr at NAF-medlemmer kan spare 506 kroner ved på å handle hos Elkjøp. Den som ikke er medlem hos NAF vil spare hele 706 kroner.

Og det er ikke bare Elkjøp som knuser NAF-butikken på pris. Også Elkjøps søster-kjede Lefdal nøyer seg med 1.789 kroner, i likhet med nettbutikkene mpx.no og dustinhome.no. Aller rimeligst er amentio.no, som nøyer seg med 1.713 kroner (se tabell).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer