Du bestemmer prisen

DinSide har funnet et genialt nettsted, hvor du selv bestemmer prisen på en vare. Legg inn det du er villig til å betale for en flyreise, en ny bil, eller et hotellrom. Neste dag vil en leverandør kontakte deg.

Du bestemmer hva denne bilen bør koste.
Du bestemmer hva denne bilen bør koste. Vis mer
Publisert

Det finnes mange gode forbrukernettsteder, som gjør det billigere og enklere for deg å kjøpe produkter. Priceline.com, har vunnet priser hos både Yahoo og PC magazine, og blitt kåret til månedens nettsted flere ganger.

Du er sjefen

Istedenfor å gå til en butikk, og ta prisen på ulike varer for gitt, kan du hos Priceline selv bestemme hva en vare bør koste. Det tar som regel bare 24 timer fra du legger inn ønsket ditt til du får svar.

Foreløpig har de spesialisert seg på å formidle kontakt mellom forbrukere som skal kjøpe flybilletter, hotellrom, biler og boligfinansiering og de respektive leverandørene. De har kontakt med over 15 ulike flyselskap, og formidler nå flere tusen billetter daglig.

Bare oppgi hvor og når du vil reise, hva slags standard, og priskategori du ønsker og Priceline vil spore opp en leverandør som går med på dine premisser. Det hele er gratis, og istedenfor å selv bruke mye tid på å shoppe rundt omkring er dette en enkel og effektiv måte å handle på.

Det kommer mer

Flyreiser og biler er bare begynnelsen, mener Priceline. Snart kommer de til å tilby lignende tilbud på alle typer produkter. For eksempel bilforsikring, cruise, datamaskiner osv. Priceline har over 100 ansatte og ble lansert i April 1998. De er det første firmaet på Internett som har tatt i bruk konseptet med å la forbrukerne selv bestemme prisen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.