Du betaler dyrt for å ikke plukke denne selv

Salatplukk like dyrt som filét.

Hel grillkylling koster 33,98 kroner per kilo - mens salatkylling - som er kylling i småbiter - koster 160 kroner per kilo ... Foto: Colourbox
Hel grillkylling koster 33,98 kroner per kilo - mens salatkylling - som er kylling i småbiter - koster 160 kroner per kilo ... Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvilken kylling bør du velge dersom du vil ha mest for pengene? På oppfordring fra en leser, har vi sett på hva de forskjellige kyllingvariantene koster.

Dette er henvendelsen vi fikk:

Angående matvarepriser bør dere ta en titt på kylling. –Der finnes mange rare/mystiske/dyre produkter.

Det koster f.eks mye mer for to kyllingfiléter enn det koster for en hel kylling (her snakker jeg ikke om kilopris, men om stk. pris). Man kan ofte kjøpe 2 kyllinger (dvs 4 filéter + 4 lår + 4 vinger) for prisen av 2 filéter….

På bakgrunn av dette har vi sjekket prisene på forskjellige kyllingprodukter i en tilfeldig valgt Rema-butikk. Vi har sjekket prisene på rene kyllingprodukter, og altså ikke sett på produkter som kyllingkjøttdeig, -pølser, -boller og andre biprodukter.

Den ekleste maten i Norge

Grillkylling billigst

Som du kan se av prisoversikten nedenfor, er kilosprisen på de forskjellige produktene ganske store. Billigst per kilo er hel, fersk grillet kylling - som koster 33,98 kroner per kilo. I den andre endel av prislista, til en kilospris på 160 kroner - finner vi kyllingfilet og salatkjøtt av kylling.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer