Du blir aldri for gammel

Moroa trenger ikke være over selv om du har vokst ut av speiderdressen. Er du i tillegg lei av politisk korrekte leker? Her er dingsene for deg som fortsatt syns det er gøy å bli våt.

Publisert
Sist oppdatert

De fleste gutter og jenter har en eller annen gang kost seg med vannballonger og vannpistoler. Synes du fortsatt at det er like moro – eller har du avlet fram en ny generasjon som bør trenes opp?

Via den britiske nettbutikken Firebox.com og norske Netthandelen.no har vi funnet noen aktuelle kandidater som desidert vil skape stemning, enten dere jager hverandre i bakgården eller jakter på intetanende japanske turister.

Favoritt: Vannballong-utskyter

Er du lei av at rekkevidden på vannballongene dine ikke er lenger enn kastearmen din tilsier? Da er dette desidert et godt alternativ for deg.

Med denne godbiten kombinerer du nemlig vannballongens våte fortrinn med katapultens rekkevidde for å skape deg et overtak i den forestående vannkrigen.

Fordel: Med en rekkevidde på rundt 70 meter har du antagelig tid nok til å gjemme deg for hevnen som unektelig kommer. Billig.

Ulempe: Du må ha to gode venner for å hjelpe deg.

Trykk her for å se bilde, pris og mer info om herligheten.

Dobbeltløp

Hva er vel en motstander som ypper med enkeltstråler? Med Tsunami Blaster XX kan du skyte to velrettede stråler samtidig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer