Du blir feit på jobben

Sjekk jobbens ti verste kaloribomber.

Publisert
Sist oppdatert

Får du godtesug i tre-fire-tiden, og tyr du til kjapp snackmat og litervis med kaffe? Folk i kontorjobber har lett for å legge på seg. Her er listen over hva du bør styre unna:

Beregningene på hvor lenge du må gå for å forbrenne energiinntaket, er gjort ved hjelp av forbrenningskalkulatoren på nettsiden smsbutler.dk. Ifølge denne, vil en person på 65 kilo brenne av 130 kcal per time ved gange med en hastighet på 4 kilometer i timen.

Kaffe latteDet er 135 kilokalorier i en enkel kaffe latte med lettmelk, og 120 kilokalorier i en dobbel latte. Du må gå i om lag 62 minutter for å forbrenne en enkel kaffe latte.

Riskaker med skjokolade504 kilokalorier per 100 gram. En riskake veier rundt 17 gram og inneholder 86 kcal. Du må gå i cirka 40 minutter for å forbrenne denne godsaken.

Les også: Disse pølsene gjør deg sunn

Wienerbrød429 kilokalorier per 100 gram. Et wienerbrød på omtrent 50 gram inneholder 215 kilokalorier. Dette må du gå i en time og 39 minutter for å forbrenne.

Brus43 kilokalorier per dl. En 0,5-liters flaske inneholder 215 kcal, og du bruker en time og 39 minutter på å forbrenne herligheten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer