Du får strømprissjokk

Strømleverandørene knekker ryggen. Da denne artikkelen ble påbegynt var det kun 20 av 109 leverandører som var lands-dekkende. Nå er det bare 18 igjen. Og prisene? De er til å grine av.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Panikken brer seg i strøm-markedet, og nå er det ikke bare kundene som stresser.

Flere og flere av strømleverandørene sier nå helt nei til nye kunder, mens andre kun vil levere strøm i sitt eget distrikt.

  • TrønderEnergi, Lier E-verk, Nord-Østerdal Kraftlag, Kraftkompaniet Vest og Ustekveikja Energi er blant strømleverandørene som nå har kastet inn håndkleet - på ett eller annet vis.

OPPDATERT 2019: Kraftkompaniet Vest som er omtalt her, er ikke samme selskapet som har dette navnet i 2019.

Du kan lese mer om Kraftkompaniet Vest hos iMarkedet.

Trykk her for å se sjokkprisene!

Dagens pris er uinterressant

Vanligvis kan du stole på strømprisene oppgitt på Konkurransetilsynet nettsider. Slik er det ikke i dag.

Konkurransetilsynet oppgir både dagens pris og den varslede prisendringen - hvis det er noen - som ligger nærmest i tid. Det er denne sistnevnte prisen DinSide har brukt i vår strømprisliste og i vår strømkalkulator.

Problemet er at strømleverandørene i dagens opphetede marked varsler prisendringer flere ganger i uka. Dette tar ikke Konkurransetilsynets prisoversikt hensyn til, og resultatet blir at alle strømprisoversiktene du finner vil ha tall som er misvisende.

Grunnen til at dette er viktig er at det tar opp mot fire uker å gjennomføre et bytte av strømleverandør.

For å gi deg den prisen du faktisk må regne med å betale - har vi derfor ringt til alle de landsdekkende strømleverandørene

Trykk her for å se sjokkprisene!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer