Du kan bli flådd

Vurderer du hårfjerning med laser? Du kan tape tusenvis av kroner om du ikke sjekker pris. Se DinSides pristest.

Lei av høvel? Flere og flere tyr nå til hårfjerning med laser. Illustrasjonsfoto: Colourbox          Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox
Lei av høvel? Flere og flere tyr nå til hårfjerning med laser. Illustrasjonsfoto: Colourbox Foto: Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Klærne har blitt lettere og lysere, leggene mer nakne og bikiniene har blitt dratt ut fra bakerst i klesskapet. Sommeren er endelig her, men for mange betyr det også mer tid på badet for å bli kvitt uønskede hår på legger, bikinilinje og andre irriterende plasser.

Er du lei av barbering, voks og hårfjerningskrem, kan hårfjerning med laser gi en langvarig effekt. Men det kan koste deg dyrt.

Les også: Hva koster silikonpuppene?

Fra 2.200 til 4.400

Vi har laget en pristest på noen tilfeldig valgte klinikker rundt om i landet. Merk at dette på ingen måte er noen kvalitetstest og at vi kun har gått på priser.

Vi har sjekket prisene for behandling av legger og bikinilinje. Selv om man trenger tre til fem behandlinger for best resultat, er prisene per behandling. På enkelte klinikker reduseres prisen etter flere besøk.

Fana Medisinske Senter i Bergen har en startpris på 4.400 kroner for behandling av hårfjerning på legger, noe som gjør dem dyrest i pristesten.

Medisinsk Hudklinikk AS på Hamar er den desidert dyreste på behandling av bikinilinjen, med en startpris på 3.000 kroner. Jo større område som skal behandles, jo dyrere blir også behandlingen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer