Du kan få dobbel pris

Designerplaggene fra Hennes & Mauritz selges nå på Finn og eBay - til mye høyere pris.

Disse varene har blitt hundre prosent dyrere over helgen. (Faksimile: Finn.no)
Disse varene har blitt hundre prosent dyrere over helgen. (Faksimile: Finn.no) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag solgte kleskjeden Hennes & Mauritz designerplagg fra Jimmy Choo, og plagg og sko ble revet vekk på relativt kort tid. Om du klarte å slå kloa i noe av dette, kan du vurdere å selge det og få over dobbel pris tilbake.

- Dette er et fenomen vi ser hver gang H&M har designerutsalg. For øyeblikket ligger det i underkant av 70 Jimmy Choo-produkter på FINN; sko, jakker, kjoler og annet fra kolleksjonen, sier Nina Sandvold Brekke, administrerende direktør på FINN torget, til DinSide.

Handler du på FINN? Ikke gjør dette

Penger å tjene

Noen av selgerne forsøker å selge varene til den samme prisen som de selv betalte. Andre har skrudd prisene i været og averterer sko og klær fra Jimmy Choo til det dobbelte av hva de kjøpte dem for hos H&M på lørdag.

- For noen går det nok også litt sport i dette, slik at de legger ut varene til høyere pris enn i butikken. Men hvis det er noe du ønsker deg veldig fra kolleksjonen, kan det hende du er heldig og finner det på nettet, selv om det gjerne blir litt dyrere, sier Sandvold Brekke.

Sko til 999,- averteres nå på FINN til 2.500 kroner, og skinnkjolene til 1.999 averteres fra 2.600 kroner og oppover.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer