Dine rettigheter om TV 2 forsvinner fra Canal Digital

Du kan få gratis Sumo om TV 2 forsvinner

Og du kan få krav på å både vrake bindingstider og få penger tilbake.

KAN FORSVINNE: TV 2 og Canal Digital forhandler nå om en ny avtale. Blir de ikke enige, kan alle Canal Digital-kundene miste TV 2 sine kanaler. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix
KAN FORSVINNE: TV 2 og Canal Digital forhandler nå om en ny avtale. Blir de ikke enige, kan alle Canal Digital-kundene miste TV 2 sine kanaler. Foto: Shutterstock / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kunder av Canal Digital på både kabel og parabol risikerer å miste TV 2 sine kanaler. TV 2 og Canal Digital forhandler nemlig om en ny avtale, uten å bli enige.

Blir de ikke enige i løpet av fredag, går kanalene i svart.

Å miste TV 2 vil utgjøre stor forskjell i mange norske TV-stuer, så mange kunder spør seg: Kan Canal Digital bare uten videre fjerne kanalene? Og kreve like mye betalt?

Svaret er heldigvis nei.

Kan be om erstatning

– Hvis TV-kanaler som er viktige for deg forsvinner, vil du kunne ha rett på både kompensasjon og å kunne gå fra avtalen, forteller Pia Cecilie Høst i Forbrukerrådet i en pressemelding.

Å gå fra avtalen betyr å kunne si opp abonnementet selv om du er i en bindingstid. Kompensasjon kan være aktuelt om du får ekstrautgifter for å se på TV 2 om Canal Digital ikke klarer å levere.

– TV 2 tilbyr gratis adgang til nettjenesten TV 2 Sumo for alle Canal-Digitalkunder. Det er en god løsning for de aller fleste, forklarer Høst.

– Men for dem som ikke har bredbånd, eller får ekstrautgifter på grunn av kostbar datatrafikk, vi man kunne kreve ekstrautgiftene dekket av Canal Digital.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer