Prissjekk på gulvvaskemidler

Du kan få like rene gulv til lavere pris

Vi gir deg prisoversikten, samt noen gode råd til riktig gulvvask.

GRØNNSÅPE: Billigmerket First Price har helt klart lavere pris enn Krystals grønnsåper, men det er ikke sikkert denne slår de andre dagligvarebutikkenes billigmerker. Foto: Eilin Lindvoll.
GRØNNSÅPE: Billigmerket First Price har helt klart lavere pris enn Krystals grønnsåper, men det er ikke sikkert denne slår de andre dagligvarebutikkenes billigmerker. Foto: Eilin Lindvoll. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dinside har vært ute i noen av de vanligste dagligvarebutikkene i landet og sjekket prisene på alt til rengjøring, og nå er det midler til gulvvask som står for tur.

I gulvvasksegmentet finnes det både fellesmerker og egne merkevarer i butikkene. Her er noen av hovedfunnene fra prissjekken:

  • Kiwi og Rema har gjennomgående de laveste prisene både på felles og egne merkevarer til rengjøring.
  • Komplett Jif-moppsystem (langkost, tørr- og våtmopp) koster minst hos Kiwi, men Coops eget gulvvasksystem er noe rimeligere.
  • Det er lite som skiller prisene på grønnsåpe fra felles- og billigmerkene, men Rema 1000s grønnsåpe fra eget merke er billigere enn hos Kiwi og Coop.

Lenger ned i saken finner du fullstendig prisoversikt.

Så gjør vi så når vi vasker vårt gulv

Men, først noen råd til gulvvasken, som du kanskje skal få unna før jul.

- Hvor ofte du må vaske gulvet hjemme kommer an på hvor skittent det er, avhengig av hva du driver med hjemme, hvem som bor i huset, om du har husdyr eller går med utesko inne, sier Ingun Grimstad Klepp, forsker ved forbruksforskningsinstituttet Sifo, til Dinside.no.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer