Du kan forsikre bryllupet ditt

Det redder deg mot mye, men ikke alt ...

Bryllupsforsikringen dekker mye, men ikke alt. Foto: Colourbox.com
Bryllupsforsikringen dekker mye, men ikke alt. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et norsk bryllup koster gjerne fra 50.000 til flere hundre tusen kroner, avhengig av størrelsen på bryllupet og parets lommebok. Mange par legger mye tid og penger i planleggingen av bryllupet. Nå kan du forsikre deg mot at ting går galt.

Det er forsikringsmegleren Norwegian Broker som tilbyr forsikringen, og de har merket en økende tilslutning til produktet fra de startet i 2007.

- Vi startet opp for i underkant av to år siden utifra en idé fra England. Der har de egne forsikringsselskaper som bare driver med bryllupsforsikringer, så det er relativt vanlig der, forteller Eirik Myrvang, seniormegler i Norwegian Broker.

Han peker på at det er mellom 20.000 og 25.000 personer som gifter seg i Norge hvert år og tror de merker en økende tilslutning til produktet fordi folk er redd for at noe skal skje etter at de har betalt store summer i depositum.

- Dette er den aller viktigste forsikringen- Vi har sett tilfeller der noe har gått galt for brudeparet og de ender med å måtte betale dobbelt opp, sier Myrvang.

Han forteller at de har hatt 36 prosents økning i salget av denne forsikringen siden de startet med den.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer