Du kan handle gjennom TV'en

Glem netthandel via PC. Det aller siste er å gjøre innkjøpene med fjernkontrollen til TV'en.

Publisert
Sist oppdatert

TV-handel er en kommende trend, ifølge det amerikanske konsulentselskapet Molecular Inc.

På plass

Grunnen? Teknologien er allerede på plass. Satelitt- og kabelselskaper har nemlig ofte kredittkortinformasjonen til abonnenter som betaler regningen med kredittkort.

Derfor regner ekspertene med at det blir god butikk av å linke informasjonen direkte til produkter de tilbyr på skjermen.

Ferdigutfylt

- Vi ser på dette som en sammensmelting av TV- og Internetteknologi. TV-skjermene blir en datamaskin med linker seerne kan klikke på, sier Darryl Gehly, visepresident i Molecular Inc. til bladet Internet Retailer.

Med fjernkontrollen klikker du på linker på skjermen - altså i TV-bildet - og bestiller produktene. Kredittkortnummeret ditt er ferdig fylt inn, og betalingen skjer enkelt med kredittkortet.

Ser du TV-reklame for en dagligvarekjede, får du muligheten til å bestille matvarer levert hjem til deg. Ser du reklame for en CD du har lyst på, kan du bestille den. Er det en avis som skryter av seg selv, kan du bestille abonnement.

Du kan enten bestille greiene der og da, eller du kan klikke deg fram til et bestillingskjema etterpå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer