Du kan spare 2.000 med et museklikk

MOBIL: Alle selskapene skryter av lave priser og klager på konkurrentene. Vi gir deg fasiten enten du ringer mye, lite eller bruker kontantkort. Se prisvinnerne, og hvem som tømmer lommeboka helt unødig.

Publisert
Sist oppdatert

Store prisforskjeller gjør at de som sitter på et mobilabonnement som ikke passer deres ringemønster taper flere tusenlapper hvert eneste år.

Er du lei av å være en pristaper?

Fortvil ikke, DinSides mobilkalkulator skal til enhver tid vise deg hvem som er billigst for akkurat deg. Trykk på lenkene til høyre for å se prisvinnerne og taperne.

Tåkelegging

I stedet for å gi faste lave priser, virker det som om mange norske mobilselskaper bruker alle sine ressurser på å forvirre kundene med ulogiske prisstrukturer og tungrodde rabattavtaler.

Stadige prisendringer på SMS, samtale- og fastavgifter er et velkjent triks. I tillegg må du som kunde også forholde deg til abonnementer som bytter navn og innhold hver tredje måned.

For den vanlige mobilbruker kan det altså være et mareritt av dimensjoner å få oversikt over mobilprisene.

Heldigvis gjør DinSides mobilkalkulator jobben for deg.

Vi har oppdatert kalkisen med de siste prisendringene, og de nye abonnementene. Trykk her, eller på lenkene øverst til høyre for å se hvem vi kårer til billigst på mobil akkurat nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.