Du kan spare hundrelapper på denne

20 prosent billigere hos Toys R Us.

Foto: Lego/montasje
Foto: Lego/montasje Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lego til jul? Det kan virkelig lønne seg å sjekke prisene før du handler.

Vi har tatt en mini-prissjekk på Star Wars-lego: Du kan spare opptil 20 prosent på å velge riktig lekebutikk ...

Ifølge HSH vil julehandelen i år utgjøre 11,9 milliarder kroner. Dette er 11,9 milliarder kroner mer enn gjennomsnittet resten av året - som igjen betyr et merforbruk på omkring 2.500 kroner per nordmann i desember.

1.499 eller 1.199?

Vi har sjekket prisen på byggesettet Venator-class Republic Attack Cruiser (art. nr. 8039) i norske lekebutikker og noen nettbutikker. De fleste butikkene forlanger 1.499 kroner for dette byggesettet, som er på linje med prisen oppgitt i nettbutikken til Lego.

Men det finnes unntak - og i dette tilfellet heter unntaket Toys R Us. Her får du byggesettet for 1.199 kroner - som altså er 300 kroner rimeligere enn hos de fleste konkurrentene. Du skal merke deg at prisen hos Toys R Us er en kampanjepris, som varer ut året (tom. 31. desember). Normalpris på dette produktet hos Toys R Us er 1.399 kroner - fremdeles rimeligere enn konkurrentene, om enn kun en differanse på 100 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer