Du kan spare ville summer på nettkjøp

Du kan kjøpe på nett og hente i butikk - og komme svært mye billigere ut.

Hvor mye kan du spare på å velge nett fremfor butikk?
Hvor mye kan du spare på å velge nett fremfor butikk? Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Handler du elektronikk, vil du oppdage at en del varer er billigere i nettbutikken enn hvis du går i selve butikken for å handle. Noen av elektronikkjedene opererer bevisst med forskjellige priser i nettbutikk og butikk.

Fenomenet Collect at store, eller hent i butikk, ble omtalt på DinSide i forrige uke.

Da pekte vi på at du kan spare inntil 40 prosent på å handle varene på nettet først for deretter å plukke dem opp i butikken.

47 prosent på plasma-TV

Vi har nå sett på prisene på tilfeldig utvalgte produkter innenfor ulike kategorier varer. Vi gjør oppmerksom på at varene vi har funnet hos Elkjøp og Expert ikke er de samme. Dette fordi vareutvalget varierer. Dette er ikke en pristest mellom butikkene, men er ment å illustrere om det er noe å spare på å gå på nettet først.

Som vi ser av tabellen, er det hos Elkjøp mye å spare på å handle enkelte varer på nettet, for deretter å hente dem i butikken, eventuelt få dem sendt i posten. En plasma-tv fra LG er faktisk 47 prosent rimeligere på nettet enn hvis du kjøper den på Elkjøp Buskerud Storsenter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.