Dubbeditter og andre snuppedingser

Fra vibrerende erotiske badeleker, til driller for ekte divaer og klokker ingen forstår. På MissGadget finner du duppedingser av alle slag - for henne.

Publisert
Sist oppdatert

Herlig unødvendig

La en ting være klart: Duppedittene (eller dubbedittene som det heter på nettsiden med rot i det bløde konsonantland) er herlig unødvendige. Det betyr imidlertid ikke at du ikke kan komme på minst fem gode argumenter på hvorfor du trenger dem.

Og du er nok ikke den eneste. Siden nettsidene åpnet for en måned siden har gadgetsene solgt som om det skulle være lørdags-Dagbladet, og vareutvalget er allerede i vekst. Per i dag har MissGadget omtrent 150 varer i sortimentet, men allerede neste uke er nye varer på vei, ifølge gründer og butikksjef Linn Mari Schreuder.

MissGadgets er nettutsalget til butikken med samme navn. Den ligger i Stavanger, og åpnet i august i fjor. Interessen, både på nett og i butikk, har vært enorm, og ikke bare blant de kvinnelige kundene.

Erotikk?

Når en går inn på MissGadget kan en nok ved første øyekast bli forledet til å tro at en har kommet inn på en nettside som selger erotiske artikler. Svart bakgrunn med blodrøde og hvite detaljer gjør sitt for å gi et halvveis snuskete uttrykk. Det stemmer ikke helt. Det skal ikke stikkes under en stol at også slike duppeditter kan kjøpes gjennom nettsiden, men disse flagges under det litt mer uskyldige navnet Snuppedingser eller Frekkerten. Hovedvekten er likevel på gadgets som passer for både ham og henne, men pent presentert og forklart, og med salgsuttrykk som nok er beregnet på den feminine delen av befolkningen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.