Duppeditter

Ting er ikke alltid ting. Eksklusivt skal det være. Unike ting som få andre har, duger også.

Publisert
Sist oppdatert

1. Klokke. Det eneste smykket menn bør bære.

Vi vil ha klassiske manneklokker som Breitling og Tag Heuer. Disse koster fra 8.000 kroner og oppover. Billigere merker, som Sector eller Citizen, får du fra 2.000 kroner og oppover.

2. Solbriller. Udødeliggjort av skuespillere og rockestjerner i flere tiår. Vi vil ikke ha briller til 100 kroner kjøpt på bensinstasjonen - heller Killer Loop, Gucci, Ray Ban, Armani eller Silhouette til mellom 1.000 og 2.000 kroner.

3: Dyr alkohol. Her snakker vi selvsagt ikke om Peach Canei og annet dameskvip. 21 år gammel skotsk maltwhiskey og Tequila med orm er sikre vinnere. Dyr cognac og årgangsvin duger også. Fra 400 kroner og oppover.

4: Golfutstyr. Den nye folkesporten krever riktig utstyr - og ja, det koster flesk, om lag 8.000 for et luksus-sett. Det er vi vel verdt?

5: Eksklusivt fiskeutstyr. Vanlige haspelsneller er for pingler. Vi vil ha Ambassadeur-sneller til 2.000 kroner. Mange foretrekker fluefiske, eller heftig havfiskeutstyr á la Hemingway. Med 5.000 kroner får du riktig utstyr.

6: GPS/navigasjonspakke til bilen. Menn vil aldri innrømme at de har kjørt seg vill. Med en ekte navigasjonspakke montert i bilen finner vi alltid veien. Prismessig får du de enkle til rundt 5000 kroner, mens de avansert fort lopper deg for 25.000 kroner ferdig montert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer