DVD-filmer til en hundrings

PRISKUPP: Hva får du egentlig for en hundrings? Vi har sammenlignet fire utenlandske nettbutikker, som alle sender filmene fraktfritt til Norge.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

For ivrige filmentusiaster er det utallige nettbutikker å fråtse i, og stor konkurranse gjør at du kan velge og vrake i titler til en rimelig pris.

Vår konklusjon er nemlig klar: Med unntak av de aller nyeste titlene, er det et enormt utvalg av billige filmer på nettet.

For deg som har en sonefri DVD-spiller blir det dermed meningsløst å betale 250 kroner for billigutgaven av Spiderman i norske butikker, når du kan få dobbeltdisc-utgaven levert på døra til 86 kroner fra Play.com - alt inkludert.

Butikkene

Vi har sett på prisene og utvalget hos CD-wow, Play, DVDSoon, og DVDBoxoffice. Fellestrekket er at alle butikkene sender filmene fraktfritt.

Av disse er det Play.com og DVDSoon som kommer best ut i denne omgangen. De har altså best utvalg av filmer i dette lave prissjiktet. Øker du derimot kjøpesummen til 200 kroner har vi imidlertid ingen skrupler med å anbefale alle butikkene.

NB: Husk at du må betale moms og spedisjonskostnader i tillegg til kjøpesummen, dersom denne overstiger 200 norske kroner. Du kan lese mer om 200-kroners grensen her og her

Ikke gull alt som glimrer

Det er gøy med billige filmer. Men ikke glem at mange av billigfilmene er nettopp det - billige. Dårlig historie, dårlige skuespillere og storkalkuner blir ofte puttet i salgshyllen.

Og selv om gode unntak finnes er det normalt de ribbede utgavene som prisdumpes. Liker du å kose deg med masse ekstramateriale bør du derfor sjekke spesifikasjonene nøye. Er du usikker på hva filmen handler om er filmdatabasen www.imdb.com å anbefale.

God jakt!

[Ugjyldig objekt (debatt)]


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer