DVD-filmer til en hundrings

PRISKUPP: Hva får du egentlig for en hundrings? Vi har sammenlignet fire utenlandske nettbutikker, som alle sender filmene fraktfritt til Norge.

Publisert
Sist oppdatert

For ivrige filmentusiaster er det utallige nettbutikker å fråtse i, og stor konkurranse gjør at du kan velge og vrake i titler til en rimelig pris.

Vår konklusjon er nemlig klar: Med unntak av de aller nyeste titlene, er det et enormt utvalg av billige filmer på nettet.

For deg som har en sonefri DVD-spiller blir det dermed meningsløst å betale 250 kroner for billigutgaven av Spiderman i norske butikker, når du kan få dobbeltdisc-utgaven levert på døra til 86 kroner fra Play.com - alt inkludert.

Butikkene

Vi har sett på prisene og utvalget hos CD-wow, Play, DVDSoon, og DVDBoxoffice. Fellestrekket er at alle butikkene sender filmene fraktfritt.

Av disse er det Play.com og DVDSoon som kommer best ut i denne omgangen. De har altså best utvalg av filmer i dette lave prissjiktet. Øker du derimot kjøpesummen til 200 kroner har vi imidlertid ingen skrupler med å anbefale alle butikkene.

NB: Husk at du må betale moms og spedisjonskostnader i tillegg til kjøpesummen, dersom denne overstiger 200 norske kroner. Du kan lese mer om 200-kroners grensen her og her

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer