DVD-filmer til en hundrings

PRISKUPP: Vi har saumfart de utenlandske nettbutikkene på jakt etter billige DVD-filmer. Nå får du filmer for en hundrelapp.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Lyst på salg hele året? For ivrige film-entusiaster er det utallige nettbutikker å fråtse i - og når så mange konkurrerer om de samme kundene, kan du gjøre svært så gode kjøp.

Vår konklusjon er klar: Med unntak av de aller nyeste titlene, er det et enormt utvalg av billige filmer på nettet.

Denne kan bli din for 91 kroner hos Play.com
Denne kan bli din for 91 kroner hos Play.com Vis mer


For deg som har en sonefri DVD-spiller blir det dermed meningsløst å betale 250 kroner for filmen Artificial Intelligence (AI) i norske butikker, når du kan få den levert på døra til 91 kroner - alt inkludert.

Vi har sett på prisene hos EzyDVD, Amazon.co.uk, CD-wow og Play.com.

Av disse er Play.com og CD-wow våre desiderte favoritter. Hovedgrunnen er deres enorme utvalg av billige filmer, og at de ikke tar betalt for frakten.

Hvor billig?

Flere nettbutikker tilbyr kjente og populære filmer til rundt hundrelappen, men i tillegg kommer normalt fraktkostnader (med unntak av Play & CD-wow) og eventuelt moms og spedisjonskostnader der pakkens verdi overstiger 200 kroner.


Trykk her for å se filmene og hva de vil koste deg

Ikke gull alt som glimrer

Det er gøy med billige filmer. Men ikke glem at mange av billigfilmene er nettopp det - billige.

Dårlig historie, dårlige skuespillere og storkalkuner blir ofte puttet i salgshyllen.

Det gjelder altså å velge sine filmer med omhu. Er du usikker på hva filmen handler om er filmdatabasen www.imdb.com å anbefale.

God jakt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer