DVD søk på Zoom

Publisert

For å teste Zooms søkemotor, spurte vi først etter filmen "Fargo", av Cohen-brødrene. Filmen er en sort komedie med blant annet Steve Buscemi i en av hovedrollene.

Vi fikk to treff, ett fra en norsk nettbutikk og ett fra en canadisk.

Søkeresultatet oppgir filmens tittel, hvilken butikk, format (video/DVD), sone (sone 1 for amerikanske filmer, og sone 2 for filmer beregnet på det europeiske markedet), filmens pris, leveringstid, fraktkostnader, og så til slutt den endelige sluttprisen, inkludert eventuelle avgifter. Husk at du må regne med et fortollingsgebyr på cirka 85 kroner per forsendelse når du bestiller DVD-filmer fra utenlandske nettbutikker.

Fra DVD BoxOffice i Canada, vil filmen koste deg 234 kroner, med en leveringstid på mellom 14 og 24 dager. Ulempen er at du må betale et fortollingsgebyr på cirka 85 kroner når du bestiller fra utlandet. Du kan imidlertid reservere deg mot at Posten fortoller varene ved å kontakte ditt lokale postkontor. Dette forutsetter at varene kan fortolles ved ditt lokale tollsted. Ring og spør.

Fra CompactHuset vil den samme filmen koste deg rundt 304 kroner, med en leveringstid på 1 til 14 dager.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.