DVD-tips for grøss og gru

Følgende filmer inngår i Film-quizen, og anbefales varmt for DVD-fans. NB: I denne artikkelen vil du finne enkelte av svarene på film-quizen. De som ikke vil jukse bør derfor ta testen først.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

 • The Omen. Han ble født klokken 6 om morgenen, på den sjette dagen i den sjette måneden.

  Det hele starter med fødselen av Satans sønn, i menneskelig form, slik det er forkynt i Johannes Åpenbaring. Totalt tre filmer med grøss og gru.

  Pris: Samleboks med alle tre filmene - 300 kroner hos homeenter.com

 • Misery fikk en Oscar for beste skuespillerinne.

  Paul Sheldon har skriving som levebrød. Nå skriver han for å unngå å bli drept. Filmen er basert på en av Stephen Kings noveller, og viser en intens katt- og mus lek mellom to utspekulerte hjerner.

  Pris: 130 kroner hos homeenter.com

 • Den sjette sansen. Trodde du at Bruce Willis bare kunne spille actionroller? Det er feil.

  Åtte år gamle Cole Sears forfølges av en grøssende hemmelighet: Han har evner til å se gjenferd. Barnepsykologen Willis er den eneste han betror seg til. Konsekvensene setter en støkk i både terapaut og klient, antagelig også deg.

  Pris: 130 kroner hos homeenter.com

 • Alien Sigourney Weaver spiller rollen som Ripley i Ridley Scotts klassiske science-fiction grøsser. Det ble totalt fire filmer om ekle romuhyrer.

  Du får alle i en lekker DVD-boks. Pris er cirka 600 kroner.

 • Hannibal Lecter. De færreste har glemt Nattsvermeren og Hannibal. Men også den første boken om dr. Hannibal Lecter har blitt filmatisert. Dette skjedde allerede i 1986, og filmen er vel verdt å se, selv om verken Jodie Foster eller Anthony Hopkins er i rollene.

  Regissør er Michael Mann.

  Navnet på filmen finner du i selve testen:-)

  Pris: Hos dvdstrax.com får du den vanlige versjonen til 159, special edition versjonen kommer på to disker og koster 298 kroner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer