DVD-tips på action, spenning og bittelitt drama

Følgende filmer inngår i Film-quizen, og anbefales varmt for DVD-fans. NB: I denne artikkelen vil du finne enkelte av svarene på film-quizen. De som ikke vil jukse bør derfor ta testen først.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

 • Dirty Harry. Clint Eastwood spiller rollen som Harry Callahan i den første Dirty Harry filmen fra 1971.

  De udødelige kommentarene står i kø, vi nevner kun en: "do you feel lucky punk?".

  Alle filmene fås til under 200 kroner per stykk hos dvdklubben.no.

 • Die Hard med Bruce Willis. En skuespiller du enten elsker eller hater. Tre filmer ble det om politimannen John McClane, som ordner opp i kjent stil.

  Pris: 199 per stykk, eller 652 for en lekker samleboks med alle filmene. Prisene er fra dvdstrax.com

 • Lock, Stock and Two Smoking Barrels. Britisk gangsterfilm på sitt beste, og filmen som for alvor satte Guy Ritchie på kartet.

  Fire engelske arbeiderklassefyrer satser alle sine penger i en pokerrunde. Det går selvfølgelig galt, og resultatet blir at de skylder gangsteren Slakter-Harry 500.000 pund. Gjelden må gjøres opp innen en uke.

  Pris: 204 hos dvdhuset.no

 • The Terminator. I dag er Arnold bare gammel, på denne tiden var han på topp.

  "For å ødelegge menneskets fremtid ved å endre fortiden, sendes en udødelig kyborg - en Terminator - tilbake i tid for å drepe Sarah Connor og hennes ufødte sønn som vil bli menneskehetens eneste håp. "

  Den samme historien i film nummer en og to egentlig. Den store forskjellen er at Arnold er skurken i film nummer 1, og helt i nummer to.

  Pris: 229 per stykk hos dvdklubben.no

 • Fargo. Steve Buscemi og Peter Stormare er to mindre begavede kjeltringer som får i oppdrag å kidnappe en bilselgers kone. Bilselgeren håper at hans rike svigerfar vil betale løsepenger, slik at han får betalt sin enorme gjeld.

  Det går ikke helt etter planen...

  Pris: 15 pund fritt levert fra play.com

 • Unforgiven. Den aldrende revolvermannen William Munny har blitt bonde og lagt fra seg seksløperen. Men nedgangstider, og et fristende tilbud er nok til å få ham bort fra den smale sti.

  Hvis det var noen tvil. Clintern er kongen, og filmen er et must for westernelskere.

  Standarversjonen koster 188 kroner, special edition versjonen ligger på 233 kroner - begge hos dvdklubben.no.

 • The Truman Show. I 1999 kom filmen som viste at Jim Carrey kan mer enn å lage gummiansikter. Filmen fikk også - skrekk og gru - svært gode kritikker verden over.

  Pris: 199 hos dvdstrax.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer